CapGemini Campus Test previous Paper – pdf download


This article contains CapGemini Campus Test previous Paper to view and download

Written Test: there were 3 sections :
(1) Quantitative Aptitude - 25 questions.
(2) Analytical Reasoning- 30 questions
(3) Verbal Ability - 25 questions.
There were 2 set of test paper. I got set II.
There was section cut off of 8, 10 and 8. There is no –ve marking.
Quantitive Section (Maths) … easy one (first solve this one)
1) Find the next term in series ?
25 16 9 4 1 0 ?
Ans. (-1)^2 = 1
2) What will be the last digit of 2 ^ 51 = ? a) 1 b) 2 c) 4 d) 8
Ans.: opt. (d) 8
3) There are 2 problems on surface area & volume of triangle. I don't know the answer.
4) The Parallelogram ABCD, the line CD has midpoint E from line AB, then the ration of Traingle AED / parallelogram ABCD=
a) 2:1 b) 1:2 c) 4:1 d) 1:4
Ans : opt(d) 1:4
5) Train A starts from x at 12:00 pm & reach at Y on 2:30 pm & train B starts from Y at 12:15 n reach at X on 2:15 so, when both trains crosses each other?
Ans : 1:15 pm
6) In election two candidates, one who loses got 42%, 112 votes so how many voters are there?
Ans. 650 voters (Verify yourself)
7) A boat goes in 2km downstream in just 20min & comes back again in 1hr. Then what is the speed of river.
Ans: 1km (Verify yourself)
8) (Ax)^2 + (Bx) + (c) = 0 in these eqn. someone changes the value of b & c, but there is no change in result , so what is that value ?
Ans: 2,1
9) There are three coins of Re 1, 50 paisa, 25 paisa having ratio of 13:11:3. The total sum of money is 77 ,then find out how many Rs. 1 coins is there?
Ans: 52
10) Some interchanging prob.

Download the complete paper in pdf format:
CapGemini Campus Test Paper – PDF Download


Comments

No responses found. Be the first to comment...


  • Do not include your name, "with regards" etc in the comment. Write detailed comment, relevant to the topic.
  • No HTML formatting and links to other web sites are allowed.
  • This is a strictly moderated site. Absolutely no spam allowed.
  • Name:
    Email: