You must Sign In to post a response.
  • Category: .NET

    Crystal report is not showing any records

    In my local pc crystal reports works fine , but on server crystal report is not showing any records or error, What will be the possible issue in it?

    Any suggestions will be highly appreciable.
  • #756313
    The Possible reason are below
    1. Check the crystal report Path you deployed in server
    2. Check the database connection (Data source)
    3. Check whether the report's data source is refreshed or not?

  • #756316
    You must verify that the data source of the report has valid credentials and data base details.

    There may be some connection error. Please verify it.

    Thanks & Regards
    Anil Kumar Pandey
    Microsoft MVP, DNS MVM

  • #756322
    Hi Nirav,

    If something might be working in Development server and the same-thing is not working in production that might be the issue with settings please look on to this. The possible ways are,

    1) Connection issue.
    2) DataSource setting while calling it in report.

    --------------------------------------------------------------------------------
    Give respect to your work, Instead of trying to impress your boss.

    N@veen
    Blog : http://naveens-dotnet.blogspot.in/

  • #756325
    Hi, i got solution, There is versioning mismatch in server and web.config.

    I have installed mentioned version on server and bingo.

    Thanks to all for showing intrest.

    Regards,
    Nirav Prabtani (Senior Web Developer)
    Email : niravjprabtani@gmail.com
    blog : niravprabtani.blogspot.in


  • Sign In to post your comments